Intrebari Frecvente: Management catalog
Marci
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 20 December 2016 10:19 AM

In acest meniu se pot defini/vizualiza Marcile. Acestea vor putea fi afisate in pagina de produs, in caruselul de marci afisat pe homepage.
La adaugarea/editarea unei  Marci se pot introduce informatii precum numele acesteia, logo-ul si descrierea dar si informatii de tip SEO pentru pagina de detalii a marcii respective.



In dreptul fiecarei marci din lista sunt afisate si cateva butoane de actiune, butonae cu ajutorul carora se poate sa se:
- Editeze marca
- Vizualizeze pagina marcii pe site
- Ascunde marca. Logoul acelei marci nu va mai fi afisat in caruselul de marci.
- Ascunde toate produsele marcii. Produsele apartinand acelei marci nu vor mai fi vizibile pe site. Ulterior butonul respectiv isi schimba functia in Afiseaza produsele marcii
- Sterge marca produselor. Toate produsele care sunt setate ca avand acea marca vor ramane fara marca.
- Sterge marca. Marca respectiva va fi stearsa din lista de marci.


Marcile definite vor putea fi selectate la nivel de produs (din tabul General, sau prin import), astfel incat pe site in pagina acelui produs sa se afiseze marca (daca aceasta are si un logo se va afisa logo-ul)

La click pe numele sau logo-ul marcii, utilizatorul va ajunge in pagina acesteia unde va fi afisata intreaga descriere si in plus vor fi afisate toate produsele din site ale acelei marci.

(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?