Intrebari Frecvente: Clienti/Comenzi
Clienti
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 12 January 2017 05:25 PM
In meniul Clienti, avem afisata intreaga lista de clienti inregistrati, pentru fiecare dintre ei avand afisate o serie de informatii si cateva butoane de actiune Editeaza, Date personale, Activitate.
In coloana "Nr. comenzi" se pote face click pe textul "Vezi comenzi" si se va ajunge in listingul de comenzi, deja filtrate pe criteriul Client, vizualizand astfel toate comenzile plasate pe site de clientul respectiv.

In partea de sus a paginii exista un formular de cautare cu ajutorul caruia se pot afisa doar anumti clienti, conform criteriilor de cautare (Nume, Email, Adresa, Telefon). Tot aici exista si butoane cu ajutorul carora se poate exporta in format csv intreaga lista de clienti si deasemenea se pot adauga clienti noi.

La editarea/adaugarea unui client avem la dispozitie taburile General, Adrese, Companii si Avatar cu ajutorul carora se introduc datele personale ale clientului si, daca este cazul, si cele referitoare la companiile definite.

In tabul "General", sectiunea "Loializare", exista posibilitatea selectarii unui grup pentru clientul editat astfel incat acesta sa beneficieze de eventuale discounturi setate pentru grupul respectiv. In mod implicit un client care isi face cont pe site va fi alocat grupului general, denumit "tilizator normal"

Utilizatorul isi va putea incarca din contul lui si o imagine tip avatar, imagine ce va fi afisata doar acelui client. Daca se doreste stergerea sau inlocuirea unei astfel de imagini de tip avatar, se poate face acest lucru din tabul Avatar.




(158 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?