Intrebari Frecvente: Preferinte
Metode de plata
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 12 June 2018 04:52 PM

Platforma ContentSpeed vine cu mai multe metode de plata si metode de livrare predefinite, ce pot fi activate in functie de aplicatiile cumparate separat. Prin ascunderea celor cu care nu se lucreaza se pot pastra doar cele de interes.

Metode de plata (meniul Useri si setari >> Metode de plata)

Metodele de plata setate in modulul de administrare cu cu statusul “Activ” vor fi disponibile in magazinul online, astfel incat clientul va putea selecta din lista cu metodele de plata pe cea dorita.

Platforma este integrata cu mai multi operartori de plati online astfel incat magazinul poate oferi clientilor posibilitatea platii online cu cardul de debit sau credit. Pentru astfel de metode de plata,este necesar sa se cumpere separat aplicatia destinata integrarii. Dupa ce o astfel de metoda de plata este disponibila ea se poate edita si vor  exista anumite setari specifice carora va trebui sa li se completeze valoarea cu cea primita de la respectivul operator in baza contractului dintre magazinul online si operatorul de plati online.

Toate metodele de plata au pe langa “Nume” si un camp “Descriere” (disponibil la editare metodei de plata), camp cu ajutorul caruia se pot da detalii despre respectiva metoda de plata. Aceste detalii vor fi afisate pe site.

In materialul video de mai jos sunt exemplificati pasii necesari pentru configurarea metodei de plata prin operatorul de plati online mobilPay:


(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?