Intrebari Frecvente: Management site
Promotii - bannere promotionale
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 20 December 2016 10:23 AM

Din acest meniu se pot adauga/edita bannerele ce vor fi afisate in sliderul de bannere de pe prima pagina (dar si in paginile categoriilor selectate)
Pentru a fi afisat pe site, un banner trebuie sa indeplineasca simultan 3 cerinte: sa fie publicat, sa aiba o data de valabilitate valida, si sa fie alocat pe cel putin o categorie (sau homepage).

In dreptul fiecarui banner listat in lista de bannere exista si cateva butoane de actiune, butoane cu ajutorul carora se poate:
- edita bannerul
- publica/ascunde
- sterge din lista

La adaugarea/editarea unui banner sunt disponibile mai multe campuri, imaprtite in doua taburi, general si categorii.
Din tabul "General" se vor introduce:
- URL-ul paginii ce se doreste a fi promovata prin intermediul acelui banner. (De ex url-ul paginii de produs sau de categorie).
- Informatiile din campurile "Titlu" si "Descriere" sunt de tip nota interna, nefiind afisate pe site. Informatia ce se doreste afisata trebuie sa fie adaugata direct in imagine
- Prin campul pozitie se poate stabili ordinea de afisare a bannerului respectiv in slider, fata de celelalte bannere.
- Cu ajutorul campurilior destinate valabilitatii  se seteaza perioada in care bannerul va fi afisat. In acest mod, daca prin banner se promoveaza o promotie ce expira la o anumita data, se poate seta ca bannerul sa nu mai fie vizibil pe site incepand cu data respectiva.
- In campul "imagine" se va incarca efectiv imaginea bannerului.

In tabul "Editeaza categorii" se vor stabili (prin selectie repetata din dropdown) categoriile in care se doreste ca bannerul sa fie afisat. Pentru ca un banner sa apara pe site este obligatoriu ca in tabul "Editeaza categorii" sa i se specifice cel putin o categorie sau home page.
Dupa selectarea unor categorii in care bannerul sa fie afisat, acestea se pot sterge prin folosirea butonului dedicat ce va fi afisat langa fiecare denumire de categorie.

(3 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?