Intrebari Frecvente: Management catalog
Combinatii variante
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 20 December 2016 10:21 AM

In situatia in care pe un produs avem valori pe una sau mai multe Variante definite de tip "combinatie", pe produsul repsectiv se vor creea automat toate combinatiile de variante posibile. (Daca are valori pe o singura varianta, se vor creea combinatii din ea insasi)

Valorile pentru fiecare combinatie in parte vor fi vizibile la editare produs, tabul Variante, in sectiunea dedicata combinatiilor. Va fi generat.



Daca cele doua variante sunt si de tipul "Combinatie" vom fi in situatia in care produsul va avea 9 combintatii de variante (Marimea 32 si Culoarea rosu, Marimea 32 si Culoarea verde, etc ).
Cele 9 combinatii posibile pentru acest exemplu vor fi creeate automat de platforma fiind necesara doar completarea cu valorile pentru pret si stoc pentru fiecare combinatie in parte.
Combinatiile creeate automat vor avea alocat un cod "default" cod ce va fi compus din codul general al produsului si valoarea pe fiecare varianta care compune combinatia.(codul combinatiei va fi de forma: "cod general"-"valoare varianta 1"-"valoare varianta 2"). Codul generat automt pentru fiecare combinatie in parte va putea fi modificat ulterior.

Introducerea valorilor de pret si stoc, pentru fiecare combinatie in parte,, se poate face fie manual, din tabul "Variante" diponibil la editarea produsului, fie prin intermediul unui import din meniul "Import preturi si stocuri >> Importa variante" sectiunea "Import pret si stoc variante".

(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?