Intrebari Frecvente: Marketing
Pachete
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 20 December 2016 10:16 AM

Din acest meniu se pot creea, pe baza produselor existente in catalogul de produse, pachete de produse.



In masura in care exista pachete publicate, in meniu va fi afisat in buton catre pagina cu pachete. Deasemenea aceste pot fi listate atat in pagina de categorie cat si in cea de produs, in cazul in care cel putin unul din produsele ce compun pachetul este bifat ca fiind produs de tip "master".

La adaugarea/editarea unui nou pachet sunt disponibile doua taburi, General si Produse.
In tabul "General" se adauga informatiile referitoare la Numele pachetului, Pret (se introduce pretul pachetului fara tva, platforma va afisa acest pret ca pret nou, in comparatie cu pretul vechi, compus din suma preturilor produselor componente), Descriere. Deasemenea se poate introduce o imagine reprezentativa pentru pachet.

In tabul "Produse" exista posibilitatea adaugarii efective de produse in pachet.
Se face cautare, in campul dedicat, fie dupa numele produsului, fie dupa codul acestuia si apoi se selecteaza din lista de sugestii afisata. Dupa selectarea produsului se stabileste si cantitatea in care acesta va fi introdus in cadrtul pachetului, si se stabileste si daca e de tip "master". Prin intermediul campului "ordine sortare" se poate declara si ordinea de afisare a produsului in cadrul pachetului.

Produsele deja introduse intr-un pachet sunt afisate in partea de sus a paginii si se pot edita direct din lista respectiva infpormatiile referitoare la Cantitate, Ordine sortare sau tip Master. Deasemenea tot de aici se poate elimina un produs din cadrul pachetului.

(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?