Intrebari Frecvente: Marketing
Feeds
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Madalina Craciun on 28 February 2020 03:17 PM
In meniul dedicat feed-urilor de produse sunt listate toate feed-urile in care platforma poate furniza catalogul de produse.



In dreptul fiecarui feed din lista este afisat URL-ul ce va trebui declarat in contul existent la respectivul comparator sau site de afiliere, astfel incat sa se poata citi cataloful de produse in formatul acceptat de fiecare comparator in parte.

Prin editarea unui feed exista posibilitatea de a se limita produsele trimise catre comparatorul respectiv.
In campul "Adauga categorie" se pot selcta pe rand categoriile din care se doreste sa se trimita produse. Pentru a adauga toate produsele dintr-o categorie de nivel 1(principala) care are si categorii de nivel 2(subcategorii), trebuie selectate toate subcategoriile respective.
In campul "Adauga produse" se pot adauga pe baza de ID produsele ce vor fi trimise.
Se pot selecta deci cateva categorii si in plus si alte produse din magazin care sa fie trimise in feed-ul pentru un anume comparator.

Feed-urile "Hitmail" si "Hitmail_Orders" sunt feeduri speciale, necesare in cazul in care se utilizeaza serviciile de logistica oferite de Hitmai (servicii de depozitare si livrare comenzi).
Cu ajutorul acestor doua feed-uri se transmit informatiile necesare catre Hitmail. Feed-urile contin in URL si un Hitmail_ API_key. Valoarea acestui Api key se genereaza cu ajutorul setarii HITMAIL_ API_KEY (disponibila in meniul "Preferinte >> Setari website"). Valoarea poate fi generata folosind orice combinatie de caractere.

Unele din feed-urile listate in acest meniu sunt functionale doar in masura in care sunt activate prin cumpararea aplicatiei necesare. (Ex: 2parale, Profitshare)

Pentru Integrarea cu MarketPlace cel.ro :
- este necesar ca produsele dumneavoastra sa fie deja listate in marketplace 
- se poate importa produsele prin fisierul csv generat din feed-ul celro 
- introducerea url-ului pentru import automat stoc, preturi.
(1 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?