Intrebari Frecvente: Management site
Articole
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 17 March 2017 09:37 AM

In meniul dedicat zonei de articole se gestioneaza toate articolele (de tip text) din site.
In partea de sus a paginii exista posibilitate filtrarii articolelor afisate, dupa ID, Categrie sau titlu.

Cele existente sunt listate si se pot edita, ascunde sau sterge definitiv, iar in partea de sus a paginii exista posibilitatea de adaugare de articole noi (buronul "Articol nou")
La adaugarea/editarea unui articol trebuiesc completate o serie de informatii impartite in cateva tab-uri.

In tabul "General" avem informatii referitoare la:
Titlul articolului
- Url-ul articolului. Prima parte a acestuia vine precompletata urmand sa se introduca doar ultima parte. Daca se introduc mai multe cuvinte acestea trebuie separate de un caracter diferit de SPACE
- Tipul Articolului. Din aceasta lista se stabileste tipul articolului. In functie de aceasta informatie (dar si de tema aleasa) link-ul catre articol va fi afisat in meniul de sus, in meniul de jos (footer) sau pe prima pagina. Deasemenea se poate stabili ca un articol sa fie fara afisare in meniuri (urmand sa fie accesat eventula printr-un banner, sau din pagina unui articol parinte).
Tot din aceasta lista se poate seta ca articolul sa fie de tip "Multumiri Comanda", ceea ce inseamna ca acel articol va aparea in pagina de multumire dupa ce clientul a finalizat comada.
Exista si optiuni pentur definirea articolului astfel incat acesta sa fie folosit ca: Ghid de marimi, Pagina eroare, Pagina inregistrare, Pagina in constructie.
- Ordine sortare.  Din acest camp se stabileste ordinea de afisare a articolelor din acelasi meniu
- Alege parintele articolului. Cu ajutorul acestei liste se poate seta astfel incat articolul edit sa fie articol copil in cadrul unui alt articol. Va fi automat afisat in pagina articolului parinte.
- Continutul articolului. Folosind editorul de text aici se introduce continutul efectiv al articolului. Editorul are un buton dedicat cu ajutorul caruia se poate trece in editare in format html.
Deasemenea editorul are butone dedicate cu ajutorul carora se poate adauga text cu copy/paste din word, cu care se pot insera imagini, sau link-uri catre alte pagini.

Dupa salvarea informatiilor din tabul "General" vor fi disponibile si celelate taburi.

In tabul "Imagine" se va putea incarca o imagine tip thumbnail pentru articolul repsectiv. Daca acest articol este cu afisare pe homeapage, imaginea repsectiva va fi afisata.

In tabul "Produse atasate" se pot insera pe baza de cod sau denumire, produse ce vor fi afisate in partea de jos a articolului respectiv.

In tabul "Documente" se poate insera un document ce va fi disponibil pentur download din pagina articolului repsectiv.

(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?