Intrebari Frecvente: Marketing
Adaugare newsletter
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 13 June 2018 11:21 AM

Informatiile disponibile la adaugarea continutului pentru un newsletter (Sau un landingpage) sunt impartite in 4 sectiuni prinicipale. Aceste informatii pot fi ascunse sau afisate cu ajutorul butonului "Collaps/Expand" afisat in dreptul fiecarei sectiuni.In sectiunea "Generale" se vor introduce informatiile referitoare la :
- Titlu.
- Continut (acest text va fi afisat in cadrul newsletterului, dupa afisarea sectiunilor dedicate produselor bannerelor, sau articolelor)
- Nume campanie Google. Se va introduce doar denumirea campaniei, pentru o urmarire usoara a rezultatelr in google analytics.

In sectiunea "Setari newsletter" sunt impartite in 4 taburi, campuri cu ajutorul carora se modifica culoarea de fundal, stilul si culoarea fonturilor, a butoanelor, etc.

In sectiunea "Continut newsletter" se va introduce efectiv continutul newsletterului. Elementele ce pot fi inserat pot fi de 3 tipuri: Banner, produse, articole.
Selectia pentru elementul ce se doreste a fi introdus se face cu ajutorul butonului "Adauga element"Fiecare din aceste elemente, o data inserate, suporta afisarea sau ascunderea campurilor prin intermediul unui buton de tip "Collapse/Expand", precum si posibilitate de stergere a elemetului din cadrul newsletterului sau doar ascunderea lui din continut.

Fiecare element afiseaza o serie de campuri cu ajutorul carora se definesc informatiile, dupa cum urmeaza:
Element de tip banner:
- Titlu paragraf. Se seteaza tilul paragrafului ce va afisa bannerul
- Link titlu paragraf. Se defineste URL-ul unde se va ajunge la click pe titlul paragrafului
- Imagine. Aici se va incarca imaginea pentru banner
- Link imagine. Se defineste URL-ul unde se va ajunge la click pe banner

Element de tip produse:
- Titlu paragraf. Se seteaza tilul paragrafului ce va afisa bannerul
- Link titlu paragraf. Se defineste URL-ul unde se va ajunge la click pe titlul paragrafului
- Coduri produse. In acest camp se vor introduce, separate cu virgula, codurile pentru produsele ce se doreste sa fie afiate in sectiunea dedicata acestui element.
- CSV. Produsele pot fi introduse intr-o sectiune dedicata produselor, pot fi adaugate si prin intermediul unui import din fisier csv. Acest fisier trebuie sa contina cate un cod pe linie (fara cap de tabel)
- Numar de produse pe rand. Indiferent daca produsel sunt introduse "de mana" sau prin intermediul unui fisier csv, afisarea acestora in cadrul elementului din newsletter se va face intr-un numar de poduse pe linie stabilit cu ajutorul acestui camp

Element de tip articole
- Titlu paragraf. Se seteaza tilul paragrafului ce va afisa bannerul
- Link titlu paragraf. Se defineste URL-ul unde se va ajunge la click pe titlul paragrafului
- ID-uri articole. Aici se vor introduce, separate cu virgula, ID-urile articolelor ce se vor afisa in newsletter.

Element de tip galerie (disponibil ca aplicatie)
- Este o sectiune ce se poate folosi in cazul in care continutul generatva fi folosit ca si landingpage in site, nu ca newsletter

Element de tip HTML
- Este o sectiune ce se poate folosi in cazul in care continutul generat va fi folosit ca si landingpage in site, nu ca newsletter, si permite afisarea in sectiunea respectiva a unui continut defint in format html.

Sectiunea "Landing page"
In aceasta sectiune se poate seta ca intregul continut al newsletterului sa functioneze (si) ca landingpage.
Cu ajutorul campurilor dipsonibile se seteaza daca aceasta functionalitate sa fie activa sau nu, se seteaza URL-ul la care sa functioneze acest landingpage.
Se poate defini ca acest landing page sa inlocuiasca si pagina de start a amgazinului pentur o anume perioada de timp.
Cu ajutorul bifelor dedicate se poate seta ca pe perioada campaniei site-ul sa lucreze cu stocurile numerice, iar comenzile sa fie confirmate automat.
Exista si posibilitatea incarcarii unei imagini sugestive pentru stoc epuizat, imagine ce va inlocui imaginea de produs, in cazul produselor afisate in landing page si care ajung cu stocul la 0.


In partea de jos a acestei pagini sunt afisate butoane cu ajutorul carora se poate fie vizualiza continutul creeat sau descarca continutul in format html, in vederea incarcarii acestuia intr-un soft dedicat trimiterii de newsletter.(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?