Intrebari Frecvente: Management catalog
Produse - General
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 21 June 2018 04:44 PM

In tabul "General" se introduc informatii generale despre produs, unele din ele fiind de tip obligatoriu (marcate ca atare)


- Nume. In acest camp se introduce numele produsului.
- Nume produs listare. In acest camp putem introduce numele de listare al produsului.(in cazul in care dorim un nume diferit de afisare pe site) Cu acest nume va fi listat in toate paginile din site unde apare.
- Barcode. in acest camp puteti introduce codul de bare al produsului
- Barcodestandard. in acest camp putem selecta standardul codului de bare
- Cod familie produse. in cazul produselor cu varianta aici se va afisa codul produsului parinte
- ID erp. in acest camp se va afisa id-ul produsului din erp in cazul in care avem o integrare cu erp activa
- Cod. Codul produsului trebuiesa fie unic. Acest cod va fi afisat in pagina de produs. In site produsul va putea fi regasit si la o cautare dupa acest cod.
- Descriere. Cu ajutorul editorului de text se poate introduce descrierea produsului. Aceasta va fi afisata in pagina produsului in zona dedicata (modul de afisare a descrierii depinde si de interfata aleasa)
- Scurta descriere. Este un text ce va fi afisat in pagina de categorie in modul de afisare "lista". (Afisarea acestei descrieri depinde de interfata aleasa. In unele interfee fiind posibil sa nu fie afisata deloc)

In sectiunea Marca si categorie sunt diponile liste de tip dropdown, din care se va selecta informatia referitoare la Categorie, Marca, Editura(daca este cazul), Autori (este afisat un link catre tabul dedicat introducerii acestui tip de informatie). Categoriile, Marcile si Editurile listate in dropdown sunt preluate din meniurile cu respectivele informatii. Pentru Categorie si Marca dropdown-ul ofera optiune creeari de categorie (respectiv marca) noua, in situatia in care Marca sau Categoria dorita nu au fost deja definite.

Sectiunea Furnizor, Preturi, StocuriĀ  suporta doua moduri de afisare, standard si avansat.
In modul Standard sunt afisate campuri pentru pret si stoc.
- Pentru pret exista un camp suplimentar cu ajutorul caruia se specifica in ce moneda este introdusa valoarea (indiferent in ce moneda este iontrodus pretul in modul de administrare, pe site va fi afisat in lei). Exista si o bifa cu ajutorul careia se specifica daca valoarea introdusa pentur pret contine sau nu TVA. Valoarea TVA-ului este afisata intr-un camp separat si vine in mod implicit cu valoarea data in sectiunea de setari pe setarea TVA. Valoarea implicita poate fi modificata.
- Statusul de stoc poate fi selectad din lista de statusuri disponibile. Vor fi afisate statusurile standard ale platformei. (nu se pot adauga statusuri noi din admin)

In modul Avansat Sunt afisate suplimentar campuri pentru introducerea de stoc numeric. Pe site se va afisa tot un status si nu valoarea numerica. Exista setari dedicate cu ajutorul carora se stabileste de la ce stoc numeric in sus un produs se considere a fi "In stoc", etc.
In modul de afisare Avansat este disponibil si o lista cu Furnizorii, lista din care se poate selecta furnizorul corespunzator pentru produsul respectiv.

Sectiunea imagini afiseaza imaginiel existente pentru produs, si deasemenea ofera posibilitatea de adaugare de imagini noi.(Imaginile se Selecteaza dupa care se Incarca). Informatiile referitoare la imagini sunt diponibile si in tabul Imagini, tab in care sunt dipsponibile mai multe optiuni referitoare la imagini.

Sectiunea Date SEO ofera posibilitatea introducerii de informatii de tip meta la nivelul paginii de produs. Aceste informatii se creeaza automat (desi in admin nu vor fi afisate). Daca se introduc informatii in aceste campuri, aceste informatii vor suprascrie ceea ce platforma creease automat.

Din sectiunea Date interne se poate stabili ordinea de sortare a produsului in cadrul categoriei (esta valabil doar pe afisarea "Recomandarea magazinului"). Tot aici ecxista si posibilitatea de adaugare a unei note interne referitoare la produs.







(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?