Intrebari Frecvente:
Produse - Atribute
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Radu Vilceanu on 05 May 2018 09:35 PM
In tabul de atribute sunt listate toate atributele de care beneficieaza produsul respectiv. Sunt listate toate atributele asingnate pe categoria din care face parte produsul.
Se pot da valorile corespunzatoare fie completand campul valoare, fie selectand din lista afisata la click pe "valori". (vor fi afisate valori care s-au dat anterior pe atributul respectiv)
Toate atributele pentru care produsul primeste valori se vor regasi pe site, in pagina produsului, intr-un tab special denumit "Caracteristici tehnice". Pe baza acestor atribute, la nivel de categorie, se vor putea seta filtre, astfel incat produsele sa poata fi filtrate conform unor criterii ce tin de caracteristici tehnice.



In sectiunea "Adauga atribut" se va putea alege din nou din lista un atribut pentru a i se da o noua valoare (In cazul in care produsul are mai multe valori pentru acelasi atribut)

Tot in acesta sectiune exista posibilitatea introducerii unui atribut nou si a valorii pentru el. Dupa introducerea unui atribut nou, acesta se va regasi in lista generala de atribute din meniul dedicat, si toate produsele di aceeasi categorie cu produsul editat vor beneficia de atributul respectiv.

Cu ajutorul atributelor se poate specifica si unitate de vanzare a produsulu irespectiv, in cazul in care difera de unitatea implicita "bucata"
In mod normal vanzarea se faca la bucata, dar exista situatii in care un produs se poate vinde in alta unitate. (Un cablu electric de exemplu se va putea vinde la metru liniar)

Pentru a specifica acesta unitate de vanzare trebuie urmati pasii de mai jos:
1. se creeaza un atribut, de ex "Unitate vanzare". (dar poate fi denumit oricum).
2. produsele care se vand in alta unitate decat "bucata", vor trebui sa primeasca valoarea corespunzatoare pe acel atribut
3. din meniul "Preferinte >> Setari website" se cauta setarea denumita "PARAM_UM_ID" si i se va da ca valoare ID-ul atributului creeat in pasul 1 (in meniul destinat atributelor va fi afisat acel id si se va putea prelua)

Produsele ce vor avea valore pe acest atribut special vor afisa valoarea respectiva, in pagina de produs (langa zona de pret) dar si in cosul de cumparaturi si in confirmarea de comanda.




(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?