Intrebari Frecvente:
SEO
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 07 July 2017 09:56 AM
Din meniul "Configurare URL" se poate controla modul in care vor fi generate URL-urile in magazinul online. 



Cu ajutorul campurilor disponibile se pot defini urmatoarele aspecte:

- Campul "Separator cuvinte". In acest camp se va introduce caracterul care sa inlcuiasca automat caracterele speciale ce pot aparea intr-un URL (%, &, spatiu, etc)
Implicit acest camp este setat cu caracterul minus ("-")

- Campul "Cuvinte eliminate din URL". In acest camp se pot mentiona o serie de cuvinte ce vor fi eliminate din structura URL-urilor. Cuvintele se vor enumera si vor fi separare cu virgula.

- Campul "Nivelul de filtre afisate in url-ul canonic". Cu ajutorul acestei setari se stabileste nivelul de indexare al URL-urilor de filtre. Acesta setare vine cu valoare implicita 1, dar se poate modifica.

- Campul "Adauga extensia .html la urmatoarele tipuri de pagini:". In acest camp va fi afisata o lista cu toate tipurile de pagini din site. Din aceasta lista se vor putea selecta (cu un simplu click pe numele paginii) paginile pentru care URL-ul sa se termine in ".html"

- Optiunea "Configurare URL produs". Cu ajutorul bifelor disponibile in aceasta sectiune se poate stabili daca URL-ul paginii de produs sa contina si codul produsului si/sau categoria din care face parte (se va afisa in URL intrega structura de categorii in cazul in care produsul face parte dintr-o categorie de nivel 2 sau 3).

- "Inlocuire diacritice din url". Aceasta setare poate avea doua valori, "Da" sau "Nu" si cu ajutorul ei se stabileste daca eventualele diacritice ce pot aparea in URL sa fie inlocuite cu caracterul de baza.


Modificarile efectuate in acest meniu se vor reflecta pentru toate URL-urile generate ulterior. Daca se doreste ca modificarile sa se reflecte si asupra URL-urilor existente se poate apasa butonul "Regenereaza URL-uri existente". Aceasta actiune este posibil sa dureze destul de mult, functie de numarul de URL-uri ce trebuie regenerate.
In urma acestei actiuni, URL-urile vechi vor primi automat redirect 301 catre cele noi. Aceste redirecturi se vor regasi si in meniul de Redirecturi SEO.

(2 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?