Intrebari Frecvente: Preferinte
Cosul de cumparaturi - tabul Afisare
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Radu Vilceanu on 04 June 2018 11:53 PM
In tabul "Afisare" sunt diponibile campuri cu ajutorul caroa se cor seta informatii ce tin de modul de afisare a cosului:

- Autentificare in doi pasi. Indiferent de tipul de cos folosit (normal sau imbunatatit), cu ajutorul acestei setari se poate activa autentificarea utilizatorilor in doi pasi.
- Activare pagina simplificata de autentificare in doi pasi: Acesta setare permite activarea pagii simplificate de cos. Dupa activarea fereastra de autentificare a utilizatorului va fi afisata intr-un mod simplificat, renuntandu-se la afisare header-ului si footer-ului afisate in restul magazinului.
- Foloseste al header pentru pagina de cos. Aceasta setare activeaza posibilitatea afisarii unui header diferit de restul site-ului in pagina de cos. Headerul diferit va fi configurat din campul "Header custom:"
- Foloseste alt footer pentru pagina de cumparaturi. Aceasta setare activeaza posibilitatea afisarii unui footer diferit de restul site-ului in pagina de cos. Footerul diferit va fi configurat din campul "Footer custom:"

 



(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?