Intrebari Frecvente: Management catalog
Creearea unui produs cu variante
Adaugat de Ovidiu Lazar, modificat de Andrei Lovisteanu on 11 July 2018 01:25 PM
In tabul "Variante" avem posibilitatea de a creea variante ale produsului (parinte).

Pentru a intelege cum functioneaza sistemul de variante pe platforma Content Speed trebuie mai intai sa intelegem conceptul de familie de produse.


Produsul pe care tocmai l-am creeat, daca dispune de variante(culoare,marime) va fi denumit in continuare produs parinte, iar variantele acestuia vor fi denumite produse copil.
Ansamblul produs si variante de produse formeaza impreuna o familie de produse.

Pentru a adauga o varianta vom face click pe butonul +Adauga varianta si in continoare vom completa numele variantei (culoare,marime) apoi valoarea variantei (albastru, M).
Platforma va genera automat combinatii unice intre aceste variante formand codul de varianta si numele variantei utilizand valorile variantelor si codul initial de produs pe care noi le-am pus la dispozitie.
Dupa generarea acestor combinatii este necesar sa salvam aceste variante , apoi sa introducem stocul si pretul pentru fiecare combinatie separat si sa le publicam apasand butonul publica.
De asemenea avem posibilitatea de a seta imagini distincte pe fiecare varianta apasand butonul editeaza din dreptul variantei respective si mergand pe tabul imagini.(variantele pot fi editate individual ca si produse distincte,ele pot avea imagini,descrieri si caracteristici diferite de produsul parinte) 

Mai jos puteti urmari un gif explicativ despre creearea manuala a variantelor.




Varinte PRET

Daca pe un produs aveti varinte de produs, cu pret(sau pret diferit) si doriti ca in Tabul GENERAL al produsului sa aduceti modificari de nume sau orice alta modificare, PRETUL din tabul general se va UPDATA pe fiecare variant a produsului.

Varinte REGULI DISCOUNT/ADAOS

Pentru fiecare varianta a produsului i se atribuie un ID unic. Daca aveti un produs cu variante de produs, si doriti ca toate varintele sa aiba acelasi pret ,cu reguli de discount/adaos, trebuie sa adaugati in reguli si ID-ul variantelor de produs.

(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?