Intrebari Frecvente:
Produse Cadou
Adaugat de Stefan Bechir, modificat de Stefan Bechir on 14 August 2018 11:43 AM

Functionalitate Produse Cadou

Produsele cadou pot fi oferite clientilor, cand acestia ating o regula setata de discount dintr-o promotie activa, astfel ca aceasta aplicatie sa functioneze este necesar :

  1. Sa aveti / creati o Promotie / Eticheta Promotionala activa pe site. (click pentru mai multe detalii despre adaugarea de promotii)  
  2. Sa aveti / creati o campanie de reguli discount activa pe site. (click pentru mai multe detalii despre adaugarea unei reguli de discount)

Dupa ce avem o Promotie activa , putem seta regulile de discount dorite astfel incat sa oferim produse cadou cand utilizatori indeplinesc criiterile setate in regula de discount.

Setari reguli de discount pentru produse cadou : 

  • Cand un produs / o comanda atinge un prag anume . ( se seteaza pragul minim in campul de Valoare minima din reguli discount ) 
  • Cand se cumpara un produs dintr-o categorie / marca / furnizor anume  ( selectate din campurile predefinite din reguli discount )
  • Putem oferi produse cadou pentru un produs anume , sau mai multe produse (introduse manual prin campul de produse din reguli discount )
  • Pentru regulile de discount, toate produsele cadou introduse in campul Produse Cadou (vezi poza de mai jos) vor fi oferite cadou,
    In schimb pentru reducerile pe cos daca se adauga mai multe produse cadou atunci utilizatorul trebuie sa aleaga din ele unul singur.

Produsele pe care dorim sa le oferim cadou se introduc in campul "Produse Cadou" din reguli discount (conform pozei de mai jos) :

(1 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?