Intrebari Frecvente: Preferinte
Livrari > Editare Preturi > CURIER
Adaugat de Stefan Bechir, modificat de Stefan Bechir on 14 August 2018 11:40 AM
Din panoul de administrare Preferinte > Livrari > Editare Preturi > Curier, se pot defini setarile preturilor pentru transportul prin Curier : 
  • Pentru a se calcula automat pretul pentru toate judetele conform preturilor stabilite contractual cu Curierul respectiv , se va introduce pretul "-1" la toate judetele prin completarea campului de pret din sectiunea "Adauga acelasi pret pentru toate judetele" .
  • Se poate introduce un pret fix automat pentru toate judetele prin completarea campului de pret din sectiunea "Adauga acelasi pret pentru toate judetele" .
  • Se poate introduce o valoarea minima a cosului de cumparaturi, prin care transportul gratuit sa fie activ automat pentru toate judetele prin completarea campului de pret din sectiunea "Adauga valoarea minima a comenzii pentru transport gratuit. .
  • Se poate introduce o valoarea fixa pentru o localitate anume prin selectarea judetului respectiv, actionarea butonului "+" si selectarea judetului la care doriti sa efectuati modificari. 

In cazul in care doriti sa oferiti un pret redus la transport :
  1. Se va completa valoarea minima a cosului de cumparaturi pentru care aceasta conditie sa fie indeplinita prin completarea valori de pret din sectiunea " Adauga valoarea minima a comenzii pentru pret redus de transport."
  2. Se va seta tariful transportului care se va afisa cand se va indeplini conditia definita la pasul 1. prin completarea valori de pret din sectiunea "Adauga acelasi pret redus pentru toate judetele"
*Atentie: In cazul in care utilizati transport gratuit pentru o suma fixa si in acelasi timp doriti sa oferiti un pret redus de transport , "Valoarea minima a comenzii pentru pret redus de transport" trebuie sa fie mai mica decat "Valoarea minima a comenzii pentru transport gratuit."
(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?