Portare pe domeniu si creare adresa de email
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 19 March 2019 02:36 PM

Portarea (trecerea) pe domeniul propriu se solicita din contul dvs de client contentspeed, din meniul "Status magazin".

Aici in va fi disponibil un formular de solicitare a portarii. Inainte de solicitarea portarii trebuie sa va asigurati ca domeniul exista.

Pentru achizitia domeniului, recomandam edomenii -  https://www.contentspeed.ro/domenii .

Daca doriti ca domeniul sa fie gazduit pe serverul ContentSpeed avem rugamintea sa specificati, la achizitionarea domeniului, NameServere-le noastre si anume:

ns1.speedsites.ro
ns2.speedsites.ro

In acest caz,pentru crearea si gestionarea conturilor de mail se va folosi aplicatia ZOHO (https://www.zoho.com/mail/). Aceasta ofera pana la 25 conturi de email pe domeniu, in mod gratuit.

Detalii despre setarea conturilor de email gasiti in articolul de aici: https://help.contentspeed.ro/index.php?/Knowledgebase/Article/View/191/0/setarea-conturilor-de-mail-in-zoho

In cazul in care doriti ca domeniul sa fie gazduit la un alt furnizor (mail-ul ramane sa fie gestionat de catre firma respectivea de gazduire), dar site-ul sa functioneze de pe serverul ContentSpeed,  ve-ti declara la Name Serverele firmei respective, si apoi trebuie sa le solicitati sa efectueze setarile in vederea punctarii domeniului (cu si fara www) catre IP-ul nostru: 128.140.230.242

(2 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?