Integrare cont Google Search Console (WebMaster Tools)
Adaugat de Ovidiu Lazar, modificat de Ovidiu Lazar on 04 April 2019 04:23 PM
Pentru a declara sitemap-ul siteului si a urmari performantele acestuia in motorul de cautare google, este necesar sa deschidem un cont de search-console.

Vom accesa linkul https://search.google.com/search-console/about si vom apasa butonul Start NOW.

Mai departe vom folosi o adresa de gmail pentru a realiza acest cont. (Daca contul dvs. a fost realizat de echipa ContentSpeed , este necesar sa ne furnizati o adresa de gmail pe care sa va oferim drepturi de utilizator)
Vom Selecta url prefix si vom introduce adresa magazinului nostru. (daca magazinul dispune de certificat ssl , vom introduce adresa cu https://)V
om selecta metoda HTML tag si vom copia codul html.
In meniul de administrare al platformei ContentSpeed , vom merge in sectiunea : Preferinte > Coduri de urmarire (tabul general)

si vom introduce un script custom in sectiunea head ( dam paste codului html pe care l-am copiat mai devreme )<<<ne asiguram ca scriptul este publicat
Apasam butonul verify , si asteptam rezultatul verificarii. Daca am procedat corect se va afisa urmatorul mesaj. Felicitari! Contul de google search console pentru siteul dumneavoastra a fost realizat si verificat!
(1 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?