Intrebari Frecvente:
Functionalitati criterii site
Adaugat de Alexandru Coman, modificat de Alexandru Coman on 22 July 2019 10:39 AM
Activarea acestor functii se face in partea de admin Preferinte -->Setari website, unde se pot activa prin modificarea valorii din 0 in 1. 
Criteriile dupa care se ghideaza cele trei functionalitati "Cele mai populare", "Cele mai vandute", "Cele mai apreciate" in momentul in care sunt active si se afiseaza pe prima pagina a site-ului sunt urmatoarele:

Cele mai populare - "cele mai vizitate" -in functie de cate vizite are produsul
Cele mai vandute - "valoarea comenzii" - produsul care are valoarea (pret) cea mai mare din site, nu in functie de numarul de bucati vandute.
Ex.Daca un produs are pretul de 5.000 lei, acesta va fi afisat in "cele mai vandute", in dauna altor produse care se vand in mai multe unitati insa suma cumulata a acestor produse nu depaseste valoarea de 5.000 lei.
Cele mai apreciate - "produsele cu cele mai multe rating-uri".

Pentru a putea afisa in prima pagina produsele cele mai vandute , dupa alte criterii fata de cele mentionate, se poate crea o noua promotie care sa se denumeasca "Cele mai vandute".
Setarea promotiei se face din tab-ul Management Promotii --> Promotii --> Promotie noua, unde adaugam denumirea pe care o dorim sa apara in site "Cele mai vandute" in tab-ul Promo, apoi bifam optiunea "Afisat pe prima pagina", si selectam perioada in care aceste produse se vor afisa in site apoi apasam butonul "Salveaza".

Urmatorul pas este sa mergem in tab-ul "Management Catalog" --> "Reguli Discount" --> "Adauga regula" de unde vom selecta promotia creata anterior "Cele mai vandute".
In Campul "Produse" se dauga ID-ul tuturor articolelor pe care doriti sa le afisati in site, apoi se selecteaza campul "Din data" perioada de valabilitate, si se apasa butonul "Adauga". In final se  face click pe "Aplica reguli" pentru a se propaga in site promotia.


(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?