Intrebari Frecvente: Ghiduri practice
Cum introducem ghidul de marimi in pagina de produs
Adaugat de Madalina Craciun, modificat de Madalina Craciun on 10 March 2020 11:26 AM

Deloc surprinzator, marimile raman o problema importanta pentru comertul online, consumatorii neputand proba articolele, iar cumparaturile „gresite” contribuie la rate mari de retururi.

Exista totusi modalitati prin care putem preveni aceste situatii. Una dintre ele fiind adaugarea unui ghid de dimensiuni care pot ajuta clientii sa gaseasca hainele si incaltamintea potrivite.

In platforma contentspeed acest lucru poate fi facut foarte simplu, prin adaugarea unui articol unic in sectiunea Management site => Articole in care puteti adauga un articol „Ghid marimi” care sa includa un tabel simplu cu produsele de pe site si dimensiunile acestora pentru fiecare marime in parte.

Urmatorul pas este selectarea tipul articolului, in cazul acesta este Ghid de marimi.  Campurile Ordine sortare si Parinte pot ramane cu valorile implicite, iar articolul poate fi salvat.



Dupa ce articolul a fost creat, pentru ca acesta sa fie afisat in pagina produselor trebuie activate setarile de mai jos, din sectiunea Preferinte => Setari website:

- SHOW_SIZE_GUIDE - din 0 in 1
- SIZE_GUIDE_ARTICLE_ID - aici este necesara introducerea ID-ului articolului "Ghid marimi" pe care il puteti gasi in sectiunea Management Site = > Articole




Totodata ghidul poate fi afisat doar in anumite categorii de produse daca sunt introduse ID-urile de categorie (separate prin virgula) in setarea  SHOW_SIZE_GUIDE_CATEGORIES din meniul Preferinte  => Setari Website.

In cazul in care aceasta setare nu este completata ghidul de dimensiuni va fi afisat in toate categoriile.

(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?