Intrebari Frecvente:
Cum se realizeaza exporturile necesare pentru migrarea de pe platforma
Adaugat de Stefan Musat, modificat de Stefan Musat on 07 March 2023 01:22 PM

Pentru a putea avea la dispozitie toate materialele necesare la migrarea pe o alta platforma, va punem la dispozitie instrumentele necesare pentru a obtine toate datele referitoare la magazinul dumneavoastra.


Export de clienti


Pentru a realiza un export de clienti trebuie sa accesati in admin sectiunea Management clienti-> Clienti, iar de pe butonul de Actiuni multiple puteti regasi in dropdown “Export csv”, care va contine o lista cu toti clientii si datele acestora.





Export de comenzi

Pentru a realiza un export de comenzi trebuie sa accesati in admin sectiunea Management clienti-> Comenzi, iar de pe butonul de Exporta puteti regasi in dropdown multiple modalitati de export, care vor contine o lista cu toate comenzile si datele acestora.





Export de produse

Pentru a realiza un export de produse trebuie sa accesati in admin sectiunea Management catalog->Produse, iar de pe butonul de Exporta Produse puteti regasi in dropdown “Exporta cu toate atributele”, care va contine o lista cu toate produsele si toate datele acestora.




Alte rapoarte


Puteti de asemenea daca doriti sa obtineti alte date din site sa utilizati rapoartele generate de platforma din sectiunea Rapoarte:


(1 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?