Meniul Management Acces >> Administratori
Adaugat de Ciprian (old) Sandu, modificat de Ciprian (old) Sandu on 25 August 2010 01:05 PM
In meniul Management Acces >> Administratori avem afisata lista persoanelor ce au alocate diferite niveluri de drepturi de administare a continutului site-ului. Pentru fiecare sunt afisate urmatoarele informatii: ID, Nume, Email, Rol, Functie, Telefon, Actiuni, Status (Activ sau Inactiv).Cererile de conturi venite din partea celor ce doresc un cont de administrare sunt afisate in aceasta lista cu status-ul “Inactiv” si se pot schimba in “Activ” prin selectare si apasarea butonului Valideaza administrator. Ulterior trebuie editat si alocat un rol. Cererile sunt postate in pagina de logare prin apasarea linkului cereti un cont.(vezi imaginea de mai jos)Pentru fiecare din administratori avem disponibile urmatoarele optiuni:
Editeaza administrator  – pentru a edita datele acelui administratorului si pentru ai defini rolul alocat.
Sterge administrator  – daca se doreste stergerea unui comentariu din baza de date.
Valideaza administrator  – pentru schimba statusul administratorului respectiv din “Inactiv” in “Activ”, ulterior trebuie editat si alocat un rol.

La editarea unui administrator avem la dispozitie tabul General

In tabul General se pot modifica informatiile despre Nume, Email, Functie, Telefon si cu ajutorul unui select box se aloca, din lista de roluri diponibila, rolul dorit acelui administrator. ( lista de roluri este definita in prealabil in meniul Management Acces >> Roluri ). Tot in tabul General se poate aloca o parola noua administratorului respectiv.


(156 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?