Meniul Preferinte >> Livrari
Adaugat de Ciprian (old) Sandu, modificat de Ciprian (old) Sandu on 25 August 2010 01:07 PM
In meniulĀ  Preferinte >> Livrari se configureaza metodele de livrare aferente diverselor metode de plata definite.
E esential sa configurati mai intai metodele de plata acceptate, pentru ca in functie de acestea se aleg si metodele de livrare !
Pentru fiecare metoda de livrare se poate atasa un pret, de obicei obtinut la curierii cu care colaborati.

In pagina de administrare a metodelor de livrare, sunt afisate metodele de livrare disponibile, in dreptul fiecareia fiind afisate metodele de plata la care este atasata respectiva metoda de livrare.Sunt disponibile urmatoarele actiuni:
Editeaza livrare
Sterge livrare (actiuni disponibile pentru metodele de livrare existente)
Adauga livrare
(pentru introducerea unei noi metode de livrare).

In pagina Editeaza livrarea avem 3 taburi General, Editeaza plata, si Editeaza preturi.In tabul General (vezi imaginea de mai sus) se pot edita campurile Cod, Descriere (care apare afisata in site in dreptul respectivei metode de livrare) si Ordine sortare (stabileste ordinea de afisare in site a metodelor de livrare aferente unei anumite metode de plata).

In tabul Editeaza plata se pot adauga (una cate una) sau sterge metodele de plata la care este atasata respectiva metoda de livrare.In tabul Edieaza preturi se poate stabili pretul aferent metodei de livrare respective. Se poate defini acelasi pret pentru toate judetele, sau preturi diferite pentru fiecare judet.
In ambele cazuri se poate defini un pret minim al cumparaturilor pentru care metoda de livrare respectiva devine gratuita.(167 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?