Stiri
Cum functioneaza encriptarea datelor online folosind certificate SSL?
Adaugat de Ciprian Sandu on 23 February 2017 09:29 AM

Preocupat de securitatea datelor magazinului tau online?

ContentSpeed, este in permanenta conectat la ultimele tehnici de hacking. Update-ul 3.2.7 aduce imbunatatiri special croite pentru a preveni diverse atacuri informatice.

Platforma ContentSpeed este o platforma securizata, fiind o platforma custom la care nu are nimeni acces in afara de noi spre deosebire de o platforma cu codul open source, insa pentru a garanta clientilor tai securizarizarea datelor (linkul sa inceapa cu https in loc de http) ar trebui sa achizitionezi un pachet de securitate (certificat SSL si IP dedicat).

Mai mult de atat, Google deja a inceput sa penalizeze in cautari, site-urile care nu au https. Articol aici

De ce este bine sa ai SSL si IP dedicat

De ce este bine sa ai SSL si IP dedicat?

Certificatul SSL este o certificare care asigura clientul ca informatiile lui sunt criptate dar, in acelasi timp, si Google va stii ca magazinul respectiv este sigur pentru utilizatori ceea ce aduce un plus de valoare cautarilor in Google.

Certificatele SSL sau certificatele de securitate sunt niste protocoale criptografice care au rolul de a securiza schimbul de informatii pe internet. In general, sunt folosite de magazine care au un sistem de plata cu cardul sau care doresc protejarea informatiilor clientilor sai.

Pentru instalarea certificatului SSL trebuie sa ai si IP dedicat.

Noi, in momentul de fata gazduim clientii StartUp pe un server partajat iar IP-ul fiecarui client este partajat. Adresa IP partajata este o singura adresa care este folosita de mai multe website-uri. In acest caz serverul web va trebui sa lucreze mai mult pentru a imparti informatia catre website-ul corect.

Avand o adresa IP dedicata inseamna in primul rand ca website-ul va avea propria adresa si va putea fi accesat direct din Internet folosind adresa IP sau numele domeniului. Pe langa asta, daca unul din clientii acelui IP partajat (IP comun) intra pe listele globale de SPAM, acest lucru ar putea afecta serviciile de email de email. Folosind o adresa de IP dedicata aceste probleme vor fi izolate si nu te vor afecta.



Consultantul ContentSpeed Daca ai nevoie de ajutor, suntem aici: (031).82.10.241, info@contentspeed.ro

Descopera pachetul




Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?