Stiri
Stiri noi si sfaturi despre magazinul tau online!
Adaugat de Constantin Gheorghe on 19 June 2017 11:11 AM
 

 

30+ Indicatori cheie de performanta (KPI) pentru comertul electronic de urmarit in 2017 - partea I

 

Optimizarea ratei de conversie

Stii ce inseamna succesul magazinului tau online? Ce strategii de marketing functioneaza cel mai bine pentru a creste veniturile? Intelegerea a ceea ce se intampla cu afacerea ta este cheia pentru asigurarea cresterii viitoare.

In acest articol, vom examina ce sunt KPI-urile si cum masurarea acestora te poate ajuta sa-ti dezvolti afacerea. In plus, voi prezenta cele mai importante 30+ de KPI-uri de comert online pe care trebuie sa le masori in 2017 pentru a intelege cum sa-ti conduci afacerea.

 
Vezi articol →
 

Imbunatatiri aduse platformei Contentpeed

 
Optimizarea ratei de conversie

Asa cum v-am obisnuit, lucram in permanenta la imbunatatirea platformei ContentSpeed, este foarte important pentru noi sa oferim clientilor nostri o platforma ecommerce functionala in parametrii optimi.

Unul din punctele importante ale prezentei unui magazin online pe internet (si pe motorul de cautare google) este viteza de incarcare a acestuia, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Astfel echipa noastra de programatori a imbunatatit modulul de prelucrare al imaginilor, folosit de platforma ContentSpeed, pentru a optimiza viteza de incarcare a paginilor din site.

 
 

SportShop - Noua Tema Grafica Value!

Tema desin SportShop

SportShop are un design curat si elegant. Noua tema este construita pe baza ultimelor tendinte moderne de comert electronic si cu cele mai bune practici SEO.

Tema SportShop functioneaza pe deplin si ofera o variatie de stil nelimitata. Este o alegere excelenta pentru un magazin de echipamente, magazin sportiv sau magazin multifunctional.

 
Descopera noua tema →

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?