Stiri
Noutati incident 22.03.2021
Adaugat de Ovidiu Lazar on 23 March 2021 09:47 AM
Referitor la incidentul din data de 22 martie. 
In primul rand, ne cerem scuze pentru orice inconvenienta. 
A fost o situatie nemaintalnita de crash total al bazelor de date de pe serverul partajat de catre toti utilizatorii StartUP cu abonamente Platinum si Diamond. A debutat la 15.36, protocolul standard de repornire nu a functionat, echipa ContentSpeed impreuna cu furnizorii de hosting au trecut la recuperarea manuala a fiecarui site in parte. Procedura s-a finalizat cu succes pentru majoritatea pana in ora 20. Magazinele online care au dezvoltari sau design custom vor fi restabilite in totalitate in cel mai scurt timp posibil.
Se pare ca succesul neprevazut al unor magazine online a fost in detrimentul tuturor celorlalti. Daca pana acum am reusit sa izolam cazurile particulare cu intrerupere de maxim 5-10 minute, acum am avut de-a face cu un numar simultan mult prea mare. Va reamintim ca resursele de hosting sunt partajate si limitate in dependenta de tipul de abonament ales. 
 
Campaniile de marketing de anvergura trebuie anuntate din timp si achizitionate resurse suplimentare de hosting. Gasiti detalii despre modul de calcul si estimare AICI si AICI
Aceste resurse trebuie solicitate cu minim o saptamana inainte pentru a lasa echipei tehnice ContentSpeed si a furnizorilor de hosting suficient timp pentru upgrade si izolarea fata de ceilalti beneficiari.
Iar daca aveti planuri mari si obiective de trafic si vanzari care depasesc maximul admis pe resursele partajate - va felicitam si va asiguram ca solutiile ContentSpeed sunt scalabile si va recomandam calduros migrarea pe un server dedicat care poate fi dimensionat corespunzător pentru a se potrivi nevoilor businessului dvs. Acest serviciu este disponibil pentru posesorii de Licente Proprii BASIC si PREMIUM. Va rugam sa luati legatura cu Account Managerii dvs. Andreea si Madalina pentru mai multe detalii. 

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?