Intrebari Frecvente: Management site
Bannere
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Stefan Bechir on 29 October 2018 05:45 PM

Bannere
Din meniul “Management Site >> Bannere” se gestioneaza bannerele din site ce nu fac parte din slider-ul cu bannere promotionale.
Aceste bannere pot fi de mai multe tipuri:

Partea de sus  -  Bannerul se va afisa pe homepage in partea de sus a paginii (in functie si de layout), sub bannerele mari centrale. Daca in afara de homepage bannerul este setat sa se afiseze si pe o categorie, in pagina acesteia se va afisa in lateral functie si de layout.
Central - Bannerul se va afisa pe homepage in partea de mijloc a paginii (in functie si de layout). Daca in afara de homepage bannerul este setat sa se afiseze si pe o categorie, se va afisa si in pagina categoriei respective (modul de afisare poate sa difere in functie layout)
Banner produs - Bannerul se va afisa in pagina de produs, pe toate produsele din categoriile pe care este  
setat bannerul
Banner cos -  Bannerul se va afisa in pagina de cos.

Pentru a fi afisat, un banner trebuie sa indeplineasca simultan 2 cerinte: sa fie publicat, sa aiba o data de valabilitate valida. In functie de tipul bannerului e posibil sa fie necesara si o a treia conditie si anume bannerul sa fie alocat pe cel putin o categorie (sau homepage).


 TEMA  Zenfashion

"Bannerele din sliderul acestei teme trebuiesc realizate la dimensiunea 1903x575 pixeli, rezolutia 72 dpi (pentru a se vedea la calitate pixelperfect). Inaltimea de 575 pixeli poate fi si mai mica, pana la 500pixeli, dar cu conditia ca toate cele 3 bannere sa aiba aceeasi dimensiune (!)."

Tema Lifestyle : 
1180x500 - banner inregistrare
232x290 - partea de sus
588x110 - partea centrala
230x100 - Bannere footer
560x150 - Banner produs

(1 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?