Intrebari Frecvente: Management catalog
Produse - Imagini
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Madalina Craciun on 25 February 2020 11:27 AM

In tabul dedicat imaginilor, exista posibilitatea de incarcare a imaginilor pentru produs. Imaginile se incarca folosind cele doua butoane, "Selecteaza fisierele" si "Incarca fisierele"

Dupa incarcare imaginile pot fi reordonate, fie folosind campul "ordine sortare", fie facand "drag & dop" cu imaginile. Imaginea cu ordine de sortare cea mai mica va fi considerata imaginea principala a produsului si va fi afisata in listingul de categorie sau pe homepage.

Daca produsul are valori pe o Varianta (definita ca tip de afisare Imagine), in tabul Imagini exista posibilitatea de incarcare a imaginilor pentru diverse valori pe care produsul le are pe varianta respectiva.



Imaginile introduse pentru o anume valoare vor forma o galerie proprie in pagina produsului. (ce va inlocui galeria de imagini generale ale produsului, in momentul selectarii valorii respective de varianta)

Totodata, exista posibilitatea de alege aceeasi imagine pentru toate variantele de produs disponibile (spre exemplu pentru marimi/culori diferite), selectand "Toate" din lista "Variante" din sectiunea Management Catalog => Produse => Imagini => Adauga imagini pentru variante:


(1 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?