Intrebari Frecvente: Cos de cumparaturi
Cos de cumparaturi - tabul General
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Radu Vilceanu on 05 May 2018 05:36 PM

Din acest meniu se pot face modifcari asupra modului in care functioneaza si se afiseaza cosul de cumparaturi.

Informatiile sunt separate in 3 taburi:  Generale | Afisare | Ambalaj cadou

In tabul "Generale" se regasesc urmatoarele campuri:
- Activare cos imbunatatit. Cu ajutorul acestei setari se activeaza cosul imbunatitit sau cosul normal.
- Cu ajutorul campurilor destinate setarii judetului si orasului implicit pentru calcul taxa livrare, se stabileste ce cost va fi afisat implicit in cosul de cumapraturi pentur livrare, inainte ca utilizatorul sa selecteza adresa de livrare. Costul afisat implicit va fi costul setat (sau preluat automat) echivalent judetului si orasului selectate in aceste campuri
- Notificare repetare  comanda. Cu aceasta setare se stabileste daca dupa plasarea comenzi, utilizatorului ii va fi afisata posibilitatea de setare a unei alerte de repetare comanda.
- Tip selectie notificare comanda. Cu aceasta setare se stabileste modul de adaugare a alertei de repetare comanda. Userul va putea seta alerta fie cu ajutorul unui calendar fie selectand un interval, in functie de cee se seleteaza in acest camp.


In tabul "Afisare" sunt diponibile campuri cu ajutorul caroa se cor seta informatii ce tin de modul de afisare a cosului:

- Autentificare in doi pasi. Indiferent de tipul de cos folosit (normal sau imbunatatit), cu ajutorul acestei setari se poate activa autentificarea utilizatorilor in doi pasi.
- Activare pagina simplificata de autentificare in doi pasi: Acesta setare permite activarea pagii simplificate de cos. Dupa activarea fereastra de autentificare a utilizatorului va fi afisata intr-un mod simplificat, renuntandu-se la afisare header-ului si footer-ului afisate in restul magazinului.
- Foloseste al header pentru pagina de cos. Aceasta setare activeaza posibilitatea afisarii unui header diferit de restul site-ului in pagina de cos. Headerul diferit va fi configurat din campul "Header custom:"
- Foloseste alt footer pentru pagina de cumparaturi. Aceasta setare activeaza posibilitatea afisarii unui footer diferit de restul site-ului in pagina de cos. Footerul diferit va fi configurat din campul "Footer custom:"



(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?