Intrebari Frecvente:
Gestiune Garantii
Adaugat de Radu Vilceanu, modificat de Mihai Neacsu on 06 May 2019 05:48 PM
Modulul Gestiune Garantii iti permite sa generezi automat garantii pentru produsele vandute pe magazinul tau online si este disponibil incepand cu Abonamentul Platinum

Scopul acestui modul este de a avea posibilitatea de a descarca un Fisier de Garantie specific pentru o marca.

Folosirea modulului
Gestiune Garantii va economisi timp administratorului magazinului online, permintandu-i sa genereze automat garantii pentru produsele vandute pe magazinul tau online. 

In modulul de Administrare, in fereastra de Editare Marca se regaseste tabul Garantie, unde se introduce textul general al garantiei, care se aplica pe marca respectiva.

Dupa emiterea facturii fiscale in contul clientului la
Istoric Comenzi, apare butonul Vezi Garantia, cu care se poate descarca un pdf, cu un tabel ce contine informatii despre produs si textul de garantie adaugat pe marca produsului. 

Pentru vizibilitatea perioadei de garantie, produsul trebuie sa aiba setat atributul garantie.

Pentru adaugarea unei
Garantii la o anumita marca, se acceseaza lista de marci, de unde se editeaza marca dorita, apoi in tab-ul Garantie pentru a putea introduce textul care se doreste a fi afisat pe post de garantie pentru marca respectiva.

Se poate selecta dintr-o lista
Categoria pentru care se doreste introducerea garantiei, astfel incat doar produsele din acea categorie si apartinand acestei marci, sa beneficieze de aceasta garantie.

Dupa adaugarea unei astfel de garantii se poate continua si din meniul de
Categorii, de unde se poate selecta o alta categorie sau se poate alege optiunea Categoriile Ramase, astfel incat sa se poata defini un nou text ce va reprezenta garantia pentru produsele ce apartin celorlaltor categorii.

Dupa ce clientul plaseaza comanda ce contine produse din aceasta categorie, apartinand acestei marci, dupa modificarea statusului comenzii in
Comanda Facturata, clientul va putea sa descarce garantia respectiva din contul sau.

Garantia va putea fi emisa si din Modulul de
Administrare si trimisa apoi pe e-mail catre client.

Din meniul
Management Clienti, functionalitatea Comenzi se vizualizeaza comenzile ce contin produse apartinand marcii editate anterior, iar din categoria respectiva este optiunea de Generare Garantii.

Pdf-ul respectiv se poate descarca si apoi trimite catre client, care va putea vizualiza din contul sau, meniul
Comenzi va avea disponibil pentru comanda respectiv butonul cu ajutorul caruia va putea descarca garantia.

C
onform Art. 19, garantia este obligatorie din punct de vedere juridic pentru ofertant, in conditiile specificate in declaratiile referitoare la garantie si in publicitatea aferenta.  Art. 20, - (1) garantia trebuie sa cuprinda mentiuni cu privire la drepturile conferite prin lege consumatorului si sa ateste in mod clar ca aceste drepturi nu sunt afectate prin garantia oferita. (2) Garantia trebuie sa precizeze elementele de identificare a produsului, termenul de garantie, durata medie de utilizare, modalitatile de asigurare a garantiei - intretinere, reparare, inlocuire si termenul de realizare a acestora, inclusiv denumirea si adresa vanzatorului si ale unitatii specializate de service. (3) Garantia trebuie redactata in termeni simpli si usor de inteles.
(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?