Intrebari Frecvente: Management catalog
Export custom
Adaugat de Ciprian Sandu on 09 July 2018 02:39 PM

Export custom
Din meniul "Management catalog >> Produse" este disponibil un export de tip "custom". Dupa ce se face o eventuala filtrare a produselor afisate se apasa butonul "Exporta", si se selcteaza optiunea "Export custom"


Se ajungeapoi in pagina unde sunt diponibile configuratiile de export definite anterior sau se pot defini noi configuratii de export cu ajutorul optiuniii "Creeaza configuratie noua".

La alegerea acestei optiuni vor fi disponibile campurile de mai jos:
Din campul "Alege campul" se aleg campurile disponibile si in campul "Nume camp" se va scrie denumirea dorita ca si cap de tabel in fisierul de export.
Dupa o prima selectare de camp se apasa butonul "Adauga camp" pentru a se insera un nou camp.
Configuratia astfel definita se va salva, folosind campul "Nume configuratie de salvare:" pentru a se folosi si in viitor.

Dupa definire si salvare, configuratia de export va fi disponibila si se va putea selecta. Dupe selectare, se alege formtul dorit de export din campul "Exporta in" (csv sau xls) si se apasa butonul "Exporta". In functie de numarul de produse si de informatiile dorite, exportul dureaza mai mult sau mai putin. Dupa ce fisierl de export este produs, este disponibil un link de download cu ajutorul caruia se poate salva fisierul.

(2 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?