Setare date companie
Adaugat de Catalina Racaru, modificat de Ovidiu Lazar on 04 April 2019 03:04 PM

Datele companiei se pot seta accesand tab-ul “Setari comerciale” --> “Date companie”.

In meniul "Date companie" sunt afisate o serie de setari dedicate datelor referitoare la compania dumneavoastra.

In partea de sus exista un camp in care se poate introduce CUI-ul companiei. Dupa introducerea acestuia si apasarea butonului "Verifica CUI", vor fi preluate si celelalte informatii referitoare la companie. Verificati si daca totul este ok, apasati butonul "Actualizeaza", iar aceste informatii vor fi salvate.
Sunt si informatii care nu se preiau automat, cum ar fi de exemplu: "BANCA", "CONT BANCAR", iar acestea trebuiesc completate manual.

Tot din acest meniu se poate seta si prefixul cu care doriti sa fie emise confirmarile de comanda - Campul "SERIE COMANDA".
Exista o setare separata pentru definierea prefixului destinat facturilor fiscal, in cazul in care confirmarile de comanda vor fi transformate in facturi fiscale. Acest prefix se introduce din campul: “SERIE FACTURI”.
Cu ajutorul campului "NUMAR FACTURI" se stabileste cu ce numar sa fie emisa prima factura fiscala.

Aceste date vor fi afisate in zona speciala din footer-ul site-ului, in confirmarea de comanda pe care clientul o primeste in urma plasarii unei comenzi, in articolul "Termeni si conditii", in cazul in care acesta nu se suprascrie in intregime.

 

 

(1 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?