Setari Design Site
Adaugat de Alexandru Pitu, modificat de Ovidiu Lazar on 08 April 2019 03:36 PM

 Pentru realizarea si configurarea design-ului site-ului dvs. este necesar sa fiti logat in panoul de administrare al site-ului.

 

Dupa autentificare, in partea de sus dreapta a panoului veti regati butonul “vezi site" , iar dupa apasarea acestuia veti fi redirectionat catre site-ul dvs.

Urmatorul pas il reprezinta deschiderea “configuratorului de interfata” prin apasarea butonului .

In cadrul configuratorului de interfata avem disponibile urmatoarele 6 optiuni de configurare:

1. Setari imagini implicite – aceasta sectiune permite adaugarea unei imagini de produs in cazul in care acesta nu exista/nu se afiseaza, dar si setarea unei imagini de cupon/card cadou;

2. Logo si fundal – aceasta sectiune contine setari precum logo, fundal site si header;

2.1 Logo


2.2 Fundal site si Header


3. Culori site – acesta sectiune permite setarea culorilor atat pentru header si footer, cat si a anumitor elemente de continut, cum ar fi: titluri, text, butoane etc.

3.1 Header si Meniu


3.2.Abonare newsletter si footer

 

3.3.Setari avansate


4.Fonturi – in aceasta sectiune avem posibilitatea de a alege din peste 700 de fonturi din colectia Google Fonts pentru titluri si continut.

5.Setari footer – in aceasta sectiune se seteaza link-urile catre retelele de socializare si metodele de plata acceptate.

6.Setari sociale – acestea sectiune permite distribuirea unui produs pe retelele de socializare, cum ar fi: Facebook, Twitter si Pinterest.


 

Sectiunile prezentate anterior pot fi regasite si in panoul de administrare, in tab-ul “Management Site” -> “Management teme”, unde in plus fata de configuratorul de interfata avem posibilitatea de setare a dimensiunii imaginilor de pe site.

Accesarea acestei optiunii de configurare:



(4 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?