Intrebari Frecvente: Ghiduri practice
Aprobare comanda de catre client
Adaugat de Ciprian Sandu on 19 August 2020 09:57 AM
Model de aprobari al unor comenzi facute de contactele secundare ale unei companii (acest modul e valabil doar pe persoane juridice):

La adaugarea unei companii in contului clientului in site sau din admin:
- daca nu exista persoana de contact principala pe companie pana atunci contactul devine principal
- daca exista persoana de contact principala atunci contactul devine secundar

In admin in contul clientului va exista tab-ul permisiuni de unde se poate alege:
- cont principal
- aprobare pe comanda (+ limita peste care e nevoie de aprobare)

Exepmlu cont principal


Exemplu cont secundar:
Aprobarea pe comanda se ia in calcul daca e activa si contul nu e principal. Limita total cos se raporteaza la totalul comenzii (produse , transport , discount ,voucher)

In site conturile principale au un tab nou "Permisiuni clienti" de unde pot setatdaca un cont secundar are nevoie de aprobare si care e limita pe cos (implicit e 0 si astfel e nevoie de aprobare pt orice comanda plasata de acel cont secundar)In site daca un cont secundar finalizeaza o comanda si este peste limita va intra in comenzi cu status neaprobata.Conturile secundare vad doar comenzile lor si vor avea buton "Modifica comanda".

La click pe "Modifica comanda" toata comanda se va incarca in cos unde se pot face modificari asupra comenzii. Daca in urma modificarilor totalul e tot peste limita la "Finalizare comanda" va intra neaprobata, daca in urma modificarilor totalul e sub limita va intra aprobata.


In cazul unui cont principal:
Conturile principale au posibilitatea de a vedea comenzile lor si ale conturilor secundare. pentru comenzile conturilor secundare afisam sub status si numele, emailul si compania acelui cont secundar.

Doar conturile principale vor vedea in listarea comenzilor conturilor secundare un buton "Aproba comanda" pentru comenzile neaprobate.

La click pe "Aproba comanda" toata comanda va in incarcata in cos. In acest moment un cont principal are posibilitatea sa modifice comanda facuta de contul secundar si/sau apoi sa dea click pe "Finalizeaza comanda" astfel devine aprobata deoarece fiind finalizata de un cont principal nu se ma ia in calcul limita de comanda. Comanda va ramane in continuare a contului secundar.
(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?