Intrebari Frecvente: ContentSpeed StartUp > Marketing
Reducere comanda (reduceri direct in cos)
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 17 November 2017 10:56 AM

Reducerea din meniul Marketing >> Reduceri, este denumita “Reducere comanda” si poate fi Activa sau Inactiva.

Daca se doreste acordarea de reduceri suplimentare utilizatorului sub forma de discount sau de produs cadou, in functie da valoarea cumparaturilor din cos, aceasta reducere trebuie sa fie trecuta in statusul  “Activ”. Modificare statusului se face prin editarea reducerii si modificarea statusului in sectiunea Informatii generale

Se definesc apoi, din zona, Adauga discount, intervale de pret si valoarea discountului oferit pentru fiecare interval, sau pe baza de cod de produs, se stabilesc produsele ce vor fi listate automat in cosul de cumparaturi ca si produse cadou. Discountul setat poate fi procentual sau fix. Daca e introduc mai multe produse cadou, utilizatorul va alege in cos doar unul dintre ele.

In sectiunea Intervale, vor fi listate intervalele deja definite. Daca se doreste modificarea discountului acordat pentru un interval, se va sterge intervalul si se va adauga cu discountul dorit.

La atingerea diverselor praguri  setate, userul va beneficia, direct in cos, de reducerea aferenta intervalului, reducere ce va fi listata similar produselor in cosul de cumparaturi.
Discountul setat pentru ultimul interval se va aplica si pentru sume mai mari decat valoarea maxima din intervalul respectiv.

(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?