RSS Feed
Ultimele actualizari
Sep
22
Noutati despre integrarea cu cel mai mare Marketplace din tara
Adaugat de Constantin Gheorghe on 22 September 2017 12:19 PM

Cum sa iti cresti vanzarile cu peste 30% prin recuperarea cosurilor abandonate!

Noutati despre integrarea cu Emag Marketplace
 

 

Inca din luna aprilie 2017 Marketplace si-a anuntat toti vendorii ca va schimba conectorul de Marketplace, mai exact vechea metoda de autentificare  va suferi modificari, imbunatatiri.

Pe aceasta cale dorim sa anuntam clientilor nostri ca echipa ContentSpeed lucreaza in permanenta la actualizarea platformei pentru ca toate integrarile sa functioneze corect, fie ca este vorba de integrarea cu procesatorii de plati online, integrarea curierilor sau alte integrari cum ar fi cea cu cel mai mare Marketplace din tara. Prin urmare clientii nostri au garantia ca interfatarea cu softurile terte va functiona in conditii optime.
 
Citeste articol
 

Citeste mai mult »Aug
17
Cum sa utilizezi recenziile clientilor pentru a genera cu 62% mai multe venituri ?
Adaugat de Constantin Gheorghe on 17 August 2017 10:32 AM

Cum sa iti cresti vanzarile cu peste 30% prin recuperarea cosurilor abandonate!

Cum sa iti cresti vanzarile cu peste 30% prin recuperarea cosurilor abandonate!
 

 

2% dintre consumatori citesc recenzii si aprecieri critice online atunci cand iau in considerare o achizitie. 88% dintre consumatori au incredere in recenziile online la fel de mult ca in recomandarile personale, iar 72% dintre acestia declara ca in urma recenziilor capata mai multa incredere in respeciva afacere.

Toate aceste statistici sunt benefice pentru firmele online in sensul in care atrag mai multe vanzari si impulsoneaza clientii. Cu toate acestea, recenziile nu au ca singur beneficiu cresterea conversiei. acestea pot, de asemenea, sa mareasca traficul prin cresterea SEO si prin strategii de up-sell si cross-sell destinate clientilor existenti sau potentiali.

 

 
Citeste articol
 

Citeste mai mult »Jul
14
Cum sa iti cresti vanzarile cu peste 30% prin recuperarea cosurilor abandonate!
Adaugat de Constantin Gheorghe on 14 July 2017 10:05 AM

Cum sa iti cresti vanzarile cu peste 30% prin recuperarea cosurilor abandonate!

Cum sa iti cresti vanzarile cu peste 30% prin recuperarea cosurilor abandonate!
 

Un magazin online pierde in medie 69% din vanzari din cosurile abandonate. Studiile arata ca recuperarea a 30% din aceste vanzari poate duce la o crestere cu 64% a profitului. Cum? Cu ajutorul unei campanii prin e-mail pentru cosurile abandonate.

Campaniile de e-mail pentru cosurile abandonate reprezinta o modalitate eficienta de recuperare a vanzarilor pierdute in procesul de plata. Poti realiza o astfel de campanie cu ajutorul unei baze de date cu e-mailurile clientilor tai.

Implementarea unei astfel de campanii prin e-mail include urmatoarele beneficii:

  • Obtii perspective si informatii calitative pentru imbunatatirea vanzarilor

  • Creezi o experienta mai buna pentru clienti

  • Recuperezi vanzarile si veniturile pierdute in cosul de cumparaturi abandonat

 
Citeste articol
 

Citeste mai mult »Jul
7
Sfaturi si idei din eCommerce
Adaugat de Constantin Gheorghe on 07 July 2017 04:40 PM

 

30+ Indicatori cheie de performanta (KPI) pentru comertul electronic de urmarit in 2017 - partea II

 

Optimizarea ratei de conversie

In articolul de saptamana trecuta vorbeam despre indicatorii cheie de performanta KPI si cum acestia te pot ajuta sa-ti maresti veniturile sau te pot ajuta sa-ti dezvolti afacerea in mediul online printr-un magazin ecommerce.

In acest articol voi continua prezentarea celor mai importanti indicatori de performanta pentru un magazin online.

 
Vezi articol →
 

Citeste mai mult »Jun
19
Stiri noi si sfaturi despre magazinul tau online!
Adaugat de Constantin Gheorghe on 19 June 2017 11:11 AM
 

 

30+ Indicatori cheie de performanta (KPI) pentru comertul electronic de urmarit in 2017 - partea I

 

Optimizarea ratei de conversie

Stii ce inseamna succesul magazinului tau online? Ce strategii de marketing functioneaza cel mai bine pentru a creste veniturile? Intelegerea a ceea ce se intampla cu afacerea ta este cheia pentru asigurarea cresterii viitoare.

In acest articol, vom examina ce sunt KPI-urile si cum masurarea acestora te poate ajuta sa-ti dezvolti afacerea. In plus, voi prezenta cele mai importante 30+ de KPI-uri de comert online pe care trebuie sa le masori in 2017 pentru a intelege cum sa-ti conduci afacerea.

 
Vezi articol →
 

Imbunatatiri aduse platformei Contentpeed

 
Optimizarea ratei de conversie

Asa cum v-am obisnuit, lucram in permanenta la imbunatatirea platformei ContentSpeed, este foarte important pentru noi sa oferim clientilor nostri o platforma ecommerce functionala in parametrii optimi.

Unul din punctele importante ale prezentei unui magazin online pe internet (si pe motorul de cautare google) este viteza de incarcare a acestuia, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Astfel echipa noastra de programatori a imbunatatit modulul de prelucrare al imaginilor, folosit de platforma ContentSpeed, pentru a optimiza viteza de incarcare a paginilor din site.

 
 

SportShop - Noua Tema Grafica Value!

Tema desin SportShop

SportShop are un design curat si elegant. Noua tema este construita pe baza ultimelor tendinte moderne de comert electronic si cu cele mai bune practici SEO.

Tema SportShop functioneaza pe deplin si ofera o variatie de stil nelimitata. Este o alegere excelenta pentru un magazin de echipamente, magazin sportiv sau magazin multifunctional.

 
Descopera noua tema →

Citeste mai mult »
Help Desk Software by Kayako Fusion