Configurare eMag Marketplace
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ovidiu Lazar on 08 February 2019 12:30 PM

Daca exista integrarea cu eMag Marketplace, in meniul modului de administrare va aparea o sectiune noua denumita "eMAG Marketplace".

Acest meniu va avea 3 subsectiuni:
- Comenzi
- Catalog produse
- Setari (vezi imaginea de mai jos)



In sectiunea Setari se vor introduce cateva inforamtii preluate din contul de eMag Marketplace, cum ar fi Username, Parola, comision, si Cod.
Cu ajutorul campului "Trimite ariante ca produse separate" se stabileste modul in care se vor trimite catre eMag Marketplace variantele unui produs.

Informatia referitoare la cod se gaseste in adminul de Marketplace, in meniul Profil, tabul Detalii tehnice.



Tot in aceast tab al adminului de Marketplace, in sectiunea "Adrese Ip" se va declara si IP-ul serverului pe care functioneaza magazinul online.

Tot aici va trebui introdusa informatia in campul "". Aceasta informate nu va putea fi introdusa decat de catre operatorii emag.
Se va trimite un email catre adresa de mail din campul Technical Account (vizibil in tabul "Informatii") si se va specifica valoarea ce trebuie introdusa la "" si anume:
"http://www.NUMEDOMENIU.ro/cs-includes/emag/order_ack.php?order_id=" (unde NUMEDOMENIU se va inlocui cu domeniul dvs.)
Puteti creea si un ticket din meniul contacteaza Marketplace, 

Dupa introducerea informatiilor in rubricile corespunzatoare se poate merge in meniul "eMAG Marketplace >> Catalog Produse".



Aici se vor regasi 3 butoane, posibilitatea incarcarii unui fisier (obtinut dintr-un export din marketplace), si va fi listata intreaga structura de categorii a magazinului.
Importul se va folosi in situatia in care exista deja produse in Marketplace. In urma acestui import se vor face automat legaturile intre produsele din magazin si cele existente deja in marketplace, pentru ca informatia trimisa ulterior din magazin catre marketplace sa actualizeze in mod corect informatiile.

1. Apasarea butonului "Actualizare Categorii din eMag" va face ca toate categoriile in care exista permisiune de publicare in marketplace sa fie disponibile la mapare.
Se vor edita categoriile listate, si se va alege pentru fiecare, categoria corespunzatoare din markeplace.



Dupa alegerea categoriei corespunzatoare, in pagina, se va afisa si un tabel cu toate atributele categoriei respective si posibilitatea alegerii pentru fiecare astfel de atribut, a atributului corespunzator din markeplace.
Dupa definirea corespondentelor se salveaza cu butonul "Modifica" afisat la finalul tabelului.

2. Apasarea butonului "Actualizare pret/stoc" va actualiza preturile si stocurile in marketplace conform cu preturile si stocurile curente din magazinul online.

3. Apasarea butonului "Actualizare documentare" va trimite catre marketplace toate detaliile produselor din magazin.
Daca exista produse noi acestea vor intra in markeplace si vor fi moderate de operatorii emag. Daca nu indeplinsesc cerintele minime (referitoare de exemplu la imagini sau existenta valorilor pe anumite atribute obligatorii) nu vor fi listate.
Produsele deja listate in Marketplace se vor actualiza cu informatia din magazin.

Meniul "eMAG Marketplace >> Comenzi" va afisa comenzile venite din marketplace.



 

(1 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?