Cel Marketplace-Mapari Categorii
Adaugat de Ovidiu Lazar, modificat de Ovidiu Lazar on 08 February 2019 12:30 PM
Maparea Categoriilor.


1. Importam categoriile din Cel Marketplace cu ajutorul butonului "Actualizeaza Categorii" 
    Vom folosi butonul de actualizare categorii de fiecare data cand este necesara o actualizare a categoriilor in care avem permisiunea sa postam produse. (Din Cel Marketplace)

    

2.Selectam categoria dorita pentru sincronizare si o mapam cu categoria Cel Marketplace.3.Este necesar sa mapam cel putin atributele obligatorii pentru categoria respectiva. 

In cazul in care nu avem nici un atribut definit pentru categoria ce se doreste a fi sincronizata , nu o sa ne apara meniul de mapare atribute. (este necesar sa avem cel putin 1 atribut creeat pentru categoria ce urmeaza a fi sincronizata)

In partea de jos a pagini modulul ne va afisa atributele obligatorii marcate cu [*] si atributele folosite in sistemul de filtrare al platformei Cel Marketplace marcate cu [F]


Pentru fiecare atribut mapat , este necesar sa avem o valoare caracteristica ceruta de platforma de marketplace. Ex. Pentru atributul :
  • Utilizare: valorile caracteristice sunt : Exterior, Interior 
4. Ne asiguram ca pe produsele din categoria ce urmeaza a fi sincronizata avem cel putin atributele obligatorii cu vlaorile lor caracteristice.(cele marcate cu galben)
(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?