Intrebari Frecvente: Importuri
Import variante
Adaugat de Ciprian Sandu, modificat de Ciprian Sandu on 20 December 2016 10:23 AM

Import Variante

Din meniul “Import, Preturi si Stocuri >> Import variante” se pot face doua tipuri de import: Import imagini variante si Import pret si stoc combinatii1. Import imagini variante este un import cu ajutorul caruia se pot adauga imagini pentru diversele valori ale unei variante de produs.

Se foloseste un fisier csv standard (nu trebuie modificat capul de tabel). Fisierul exemplu se poate descarca. Se pot importa mai multe imagini pentru fiecare valoare de varianta, caz in care denumirile fisierelor imagine (sau URL-ul in cazul in care imaginile sunt luate de pe alte site-uri) se vor trece in aceeasi celula separate cu ; (punct si virgula).

In cazul in care fisierele imagine exista pe PC, inainte de efectuarea importului, ele vor trebui incarcate pe server. Incarcarea se face din meniul ““Import, Preturi si Stocuri >> Importa produse”, unde in partea de jos a paginii exista o zona speciala dedicata incarcarii imaginilor.

2. Import pret si stoc combinatii este un import cu ajutorul caruia se pot actualize informatiile referitoare la pret si stoc pentru combinatiile de variante ale diverselor produse. In fisierul de import pretul trebuie introdus cu valoarea fara tva.

Toate produsele din site ce au combinatii de variante, pentru a putea fi adaugate in cos, vor trebui sa aiba valori in campurile pret si stoc. Aceste campuri se regasesc si in tabul “Variante” din editare produs.

Aceste informatii se pot introduce pe site si prin intermediul importului "Import pret si stoc combinatii"
Formatul fisierului de import este predefinit si nu trebuie modificat capul de tabel. Fisierul este de tip csv.

Se poate descarca atat un model de fisier, cat si un export al tuturor combintiilor de variante existente pe site.
Fisierul obtinut in urma acestui export se poate completa cu informatiile referitoare la pret si stoc, pentru fiecare combinatie in parte, si apoi se poate importa pentru a actualiza astfel pe site pretul si stocul pentru toate combinatiile de variante.

(0 voturi)
Acest articol a fost de ajutor
Acest articol nu a fost de ajutor

Comentarii (0)
Adauga un comentariu nou
 
 
Numele complet:
Email:
Comentarii:
Help Desk Software by Kayako help.contentspeed.ro/index.php?